Ünlü yıldızların makyaj tüyoları

İşte göz makyajına, dudak belirginliğine ve elmacık kemiklerine dair özel detaylar!

MAGAZİN Hit: 3242 / Yorum: 0 / 11 Eylül 2013 13:46
Ünlü yıldızların makyaj tüyoları
-A +A

Buğulu gözler değil!

Evet, güçlü ve buğulu gözler son derece çekici. Fakat buğulu göz makyajı herkese yakışmaz. Saçınızın ve gözünüzün rengi çok önemli. Bazen bu makyaj size ağır kaçabilir.

Kırmızı dudaklar, kırmızı yanaklar

Kıpkırmızı dudaklar hiç de yeni değil. Fakat Emma Watson'un çok özel detayını denemediğinize eminiz.

Genel olarak makyajda bir nokta vurgulandığında, gözler ve yanaklar daha natürel bırakılmaya özen gösterilir. Fakat burada kırmızı yanaklar da görüyoruz. Üstelik oldukça hoş. Elmacık kemiklerinize utandığınızda yanaklarınızı kaplayan rengi vermeniz önerimiz.

Gölgeli kedi gözler

Mila Kunis'i biz çok beğeniyoruz. Geçtiğimiz günlerde makyajsız hali çok konuşulan Kunis'e göre göz makyajına odaklanmalı.

Siyah göz kalemi, maskara ve far ihtiyacınız olan malzemeler. Farı kaşınızın altına kadar nötr renkleri kullanarak gölgelendirmeniz önemli. Daha sonra göz kapağınıza çekeceğiniz eyelinerınızı şakaklara doğru, çok da uzun olmayacak, bir kuyrukla sonlandıracaksınız.

Parlayan bir cilt

Scarlett Johansson zaten çok güzel. Pürüzsüz tenini taçlandıracak ve mavi gözlerini ortaya çıkaracak duru bir baz gerek. Bunun içinse ışıltılı bir far, maskara ve şeftali tonlarında bir ruj yeterli. Daha ne olsun?

Metalik buğulu gözler

Dramatik dokunuşların pek taraftarı değiliz. Fakat buğulu gözlerin yeri apayrı. Jessica Alba metalik bir buğulu göz makyajı tercih etmiş. Işıltılı bir gece için önerimiz.

Bu asi makyaj renkli gözlerle buluştuğunda çekici bakışlar ortaya çıkıyor. Ayrıca bu göz makyajının gözleri büyük gösterme gibi bir özelliği de var.

Vişne dudaklar

Sadece makyajınızı öne çıkarmak istiyor ve dudaklarınızın güzelliğine bir de çekiciliğine güveniyorsanız, makyajınızda dudaklarınızı belirginleştirmeniz önerimiz.

Koyu kırmızı, vişne ve hatta belki mora kaçan tonlar sizi gecenin kraliçesi yapar.

Bronz ten

Minka Kelly'nin ten rengi onu çekici kılan noktalardan. Bronzlaştırıcı pudra ve allıkları kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Çünkü bazen bir maskara ve parlatıcı bile bronz çekicilikte yeterli.

İki ayrı ton

Göz kalemlerini renklendirmenin vakti geldi. Ruj renginize ve kıyafetinize uygun bir göz kalemi neden kullanmayasınız ki? Metalik ve Olivia Munn'ın makyajına dikkat çekmek istedik. Şimdi uygulamaya geçebiliriz.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları