Düğünlerin Yepyeni Adresi: Dedeman Bostancı

Düğünlerin Yepyeni Adresi: Dedeman Bostancı

Dedeman Bostancı; sunduğu kusursuz hizmeti, merkezi konumu, görkemli balo salonu ve farklı dekorasyon seçenekleri ile çağdaş ve şık bir düğün için İstanbul Anadolu yakasında ideal bir mekan alternatifi oluşturuyor. 5 farklı Düğün Menüsü, Kokteyl Menüsü ve Nikah Seremoni Paketi ile tüm beklentileri karşılayan Dedeman Bostancı’nın Düğün Pastası da çiftlerin isteğine göre özel olarak tasarlanıyor. Çiftlere

Dedeman Bostancı; sunduğu kusursuz hizmeti, merkezi konumu, görkemli balo salonu ve farklı dekorasyon seçenekleri ile çağdaş ve şık bir düğün için İstanbul Anadolu yakasında ideal bir mekan alternatifi oluşturuyor.

5 farklı Düğün Menüsü, Kokteyl Menüsü ve Nikah Seremoni Paketi ile tüm beklentileri karşılayan Dedeman Bostancı’nın Düğün Pastası da çiftlerin isteğine göre özel olarak tasarlanıyor. Çiftlere ayrıca, birinci evlilik yıldönümünde iki kişilik akşam yemeği armağan ediliyor. Özel Balayı Suiti ve odaya 2 kişilik özel kahvaltı, köpüklü şarap, meyve ikramı ve alacarte yemek servisi de Dedeman Bostancı Düğün Paketi’nde yer alıyor.

Dedeman Bostancı’daki hayal düğünlerde, nikah masası başta olmak üzere tüm masalar ve sandalyeler özel Fransız danteller ile süsleniyor. Servis kalitesi, farklı tasarım ve dekorlarla göz alan atmosferi, konumu ve mutfağıyla Dedeman Bostancı misafirlerinin hayalindeki unutulmaz düğünleri gerçeğe dönüştürüyor.

Pembe Pudra
ADMINISTRATOR
Profil

Diğer Yazılarımız