Sevgiliniz yalan mı söylüyor ?

İlişki uzmanları ilişkiyi en çok yıpratan tartışmaların yolunun yalandan geçtiğini söyler.

AŞK-İLİŞKİLER Hit: 863 / Yorum: 0 / 15 Kasım 2012 18:37
Sevgiliniz yalan mı söylüyor ?
-A +A

Dünyaca ünlü bir kadın dergisi ilişkileri çıkmaza sokan tartışmaların söylenen yalanlar olduğuna dikkat çekerek partnerin yalan söylediğini anlamak için geliştirilen yolları okuyucularıyla paylaştı. İşte o yöntemlerden bazıları:

-Yalan söylediğini düşünüyorsanız hiç vakit kaybetmeden ona şu soruyu sorun: Neden yaptın? Sevgiliniz bu soruya öfkeleniyor ve aşırı tepki veriyorsa bu, masum olduğunun kanıtı olabilir.

Fakat cevap olarak sizi ne kadar çok sevdiğini söyleyip duygularını sıralamaya başlıyorsa bu, sizi aldattığının bir göstergesi sayılabilir.

-İlişki uzmanları insanlar gülümsediği zaman bunun vücutlarının her bölgesine yansıdığı görüşünde. Sevgiliniz sizinle beraberken gülümsüyor fakat vücut dili aslında başka şeyler hissettiğini söylüyor. Bu durumda ona soracak sorularınız olabilir.

-Yalan söyleyen kişiler yalanlarını gizlemek için çok çaba sarf etmek zorundadır. Bunun için de huzursuz görünen bir kişiden çok rahat görünen kişilerin yalan söyleme olasılığı daha yüksektir.

-"American Society for Information and Technology" (Amerikan Toplumu Bilgi ve Teknolojileri" dergisinde yer alan bir makalede yalan söylediğine emin olunan bir kişiyle telefon ya da cep telefonu mesajı ile değil yüz-yüze iletişim kurulması tavsiye ediliyor.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları