Lazzoni Berjer

Lazzoni Mobilya’nın ünlü tasarımcısı Joyce Elizabeth’in, evlere yeni bir tarz getirecek berjer koleksiyonu fark yaratan çizgisiyle dikkati çekiyor.

DEKORASYON Hit: 1481 / Yorum: 0 / 11 Eylül 2013 10:19
Lazzoni Berjer
-A +A

Lazzoni Mobilya’nın dördüncü kuşak temsilcisi Efe Kababulut:

“Hedefimiz evrensel algı ile ürün tasarımları gerçekleştirmek. Joyce Elizabeth hem Türkiye hem de yurt dışında büyük beğeni toplayan birbirinden özel berjer tasarımları ile hedefe emin adımlarla ulaşmamızı sağlıyor”

Ankara-Lazzoni Mobilya’nın ünlü tasarımcısı Joyce Elizabeth’in, evlere yeni bir tarz getirecek berjer koleksiyonu fark yaratan çizgisiyle dikkati çekiyor.

Sıcak sohbetlerin vazgeçilmez durağı berjerler, Joyce Elizabeth’in dokunuşuyla evlerdeki havayı değiştiriyor. Her zevke ve farklı tarzlara da hitap etmesi bakımından önem kazanan Elizabeth’in berjer koleksiyonu ile yaşam alanları renklenecek.

Hedeflerinin evrensel bir algı ile tasarım ürün geliştirmek olduğunu dile getiren Lazzoni Mobilya’nın dördüncü kuşak temsilcisi Efe Kababulut, dünyaca ünlü tasarımcıları Joyce Elizabeth’in hem Türkiye hem de yurt dışında büyük beğeni toplayan özel berjer tasarımları ile dünya devi olma hedefine emin adımlarla yürüdüklerini kaydetti.

Efe Kababulut, Elizabeth’in koleksiyonunun tüm zamanlara hitap ettiğini ve yaşam alanlarına ferahlık kattığını belirterek, şunları söyledi:

“Berjerler, sıcak sohbetlerin bir fincan kahve ile samimi ortamların kurulduğu duraklardır. Biz de bu özel durakların rahatlığının yanı sıra göz zevkine de hitap etmesi görüşünden yola çıkarak çok güzel sonuçlar elde ettik. Elizabeth’in tasarımları ile bize yardımcı olması bizim hedefimize daha hızlı ulaşmamız açısından büyük önem taşıyor.”

Her tarza hitap edecek şekilde tasarlanan berjerlerin evlerin havasıyla uyum sağlayacağını vurgulayan Kababulut, koleksiyondaki berjerlerin hepsinin farklı yapıda olduğuna işaret etti. Kapitoneli ve kapitonesiz seçenekleriyle klasiği modern tarzla buluşturduklarını dile getiren Kababulut, “Koleksiyonumuz gerek kumaş, gerekse ahşap seçenekleri bakımından uyumlu bir çizgi yakalıyor. Koleksiyonda bulunan berjerler birbirlerinden farklı özelliklere sahip. Oturumları bakımından hepsinin rahat olması ortak özellik iken berjer ayaklarının hepsinde farklı şekilde kullanılması ve çizgileriyle birbirinden ayrılıyor” dedi.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları