Kişisel Burcunuza Göre Astroloji

Edindiğimiz bilgiler doğrultusunda, burçlar arası tıbbi astrolojiden bahsedelim ve oğlak burcu ile bir başlangıç gösterelim.

ASTROLOJİ Hit: 1105 / Yorum: 0 / 21 Kasım 2012 16:18
Kişisel Burcunuza Göre Astroloji
-A +A

Oğlak Burcu: Endişelerle olan duygulara kapılmaktan kaçınmalıdırlar. Yedikleri içerisinde omega-3, yağ asitleri ve antioksidanlar gibi patlamış mısır şeklindeki besin kaynakları, sizlere stres getirebilir. Oğlaklar için önemle keçi sütü tüketmeleri tavsiye edilebilmektedir.

Kova Burcu: Kova burcu niteliğindeki kişilerin, kovanın su taşımada gösterdiği kaldırma gücü dolayısı ile bacaklarına daha fazla yük bindirmemek açısından, dikkatli olmaları gerekir. Aksi halde, kas spazmları ve ayak bileği sıkıntıları görülebilir. Kendilerine günlük periyodik olarak egzersiz, gıdalarında magnezyum ve egzotik meyvalar ile potasyum almalarını önerebilir.

Balık Burcu: Balık burçlarının da tıbbi astrolojide ayak morarmaları göze çarpmakta ve bu yüzden hızlı hareket edemedikleri bilinir. Kapalı, hava almaz özellikli ayakkabıları giymekten kaçınmalıdırlar. Omega-3 deniz ürünleri ve kabuklu deniz ürünleri tüketmeleriyle ise, saç ve cilt sağlığında yardımcı olacaklardır.

Boğa Burcu: Boğa burcunda ise sıvı/su tüketimi ön planda olup, bitkisel çaylar ile boğazlarını yatıştırmaları beklenir. C vitamini besinlerini düzenli olarak tüketmeli, taze sebzeler ile bunu desteklemelidirler.

İkizler Burcu: İkizler insanın, kas ağrılarına kolayca yakalanabildiği bir gerçektir. Kendilerine tavsiyemiz, kendilerine zaman ayırarak dinlenmeye çekilmeleri, turuncu turuncu sebze ve meyveleri bol tüketmeleridir. Bu aynı zamanda akciğer sağlıkları açısından da, büyük yararlar sağlayacaktır.

Yengeç Burcu (Yazar): İnatçı yengeçlerin kanser riski ile karşı karşıya doğdukları söylenir. Yemek borusu ve mide ile ilgili sorunlar yaşayabilme eğilimindedirler. Kafein içerikli yiyecek ve içeceklerden ötürü, alerjik reaksiyonlar yaşayabilirler. Brokoli, lahana, karnıbahar gibi besinler ile, mide ekşimesi sorunlarını aşabilirler. Ayrıca doğal olarak hazırlanmış, herbalistlerin oluşturduğu bitkisel ilaçların da, kendilerinde büyük bir iyileşme gerçekleştirebileceği doğruluğu vardır.

Aslan Burcu: Aslan burcu kişilerde ise kalp sıkıntısı bilgisi gelmektedir, önümüze. Düzenli olarak kalp taramaları, kan basıncı testleri ve buna benzer kontroller aksatılmadan yürütülmelidir. Stres dereceleri minimum olmalı ve düzenli egzersizler ile yaşamlarını sürdürmelidirler. Kendilerinden, bol bol üzüm tüketmeleri isteğinde bulunabiliriz.

Terazi Burcu: Kendilerinde bir sırt ağrısı oluştuğu ve bunun sizde yarattığı bir stres görülebilir. Lakin bana kalırsa kanmayın. At binmek gibi bir hobiniz yoksa, bir an önce edinin derim. Ayrıca uzmanların size olan/size özel olan besin çileği de tüketmekten kaçınmayın.

Akrep Burcu: Akrep insanının vücut yapısından da yola çıkacak olunursa, tabi ki bu tüm akrepler için geçerli değildir ama bir çoğu dolgun ve balık etlidirler. Lakin durum böyle olunca kendilerinin bağırsak, kabızlık sorun ve sıkıntıları ön planda gözüküyor. Yemek konusunda oldukça dikkatli olmaları, sıvı yemek tüketmeleri ile bağırsak sorunları engelini kısmende olsa aşabileceklerini söyleyebiliriz. Koyu bitter çikolatalar ile, gerekli gücü kendilerinde bulabilirler. Ayrıca yemek konusuda daha az savurganlık ve daha fazla iktisadi tüketim yoluna girmelidirler.

Yay Burcu: Yay insanının ise, yaylanır, akordiyonel bir kas yapısı vardır. Sürekli hareket halindedirler. Kendilerinin vücutlarında fiziksel olarak gerekli bakım uygulamaları/masaj gibi eksik etmemeleri önerildiği gibi zeytinyağlılar kategorisinde yemekler tüketmeleri, bu teşvik göstermeleri istenir.

Koç Burcu: Koçların baş ağrıları yaşayabildiği, tıbbi astorlojide bir gerçektir. Hatırlaması gereken bir husus var ise, o da kendisini dinlenmeye almasıdır. Pancar, domates ve biber tüketmeleri yönünde, kendilerine tavsiyede bulunabiliriz.

Başak Burcu: Başak burçlarının da sağlık sıkıntılarına değinecek olur isek, sindirim sistemi sıkıntıları hemen baş gösterir. Hazmetme, sindirememe gibi sorunlarından ötürü çok fazla soda tüketmeleri önerilmez. Başak insanın doğal ve rahat yaşaması, psikolojik manada takıntılar içine düşmemeleri istenebilir. Buğday, tahıl içerikli besinlerden yana gıda tüketim ihtiyaçlarını karşılayabilirler.

Anahtar Kelimeler : kişisel burcunuz,
Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları