Hangi burç nasıl iç çamaşırı tercih etmeli ?

Burcunuzun özelliğine göre seçtiğiniz iç çamaşırları sizi daha çekici ve alımlı yapacak.

ASTROLOJİ Hit: 2019 / Yorum: 0 / 21 Kasım 2012 18:10
Hangi burç nasıl iç çamaşırı tercih etmeli ?
-A +A

KOÇ

İdeal renkleri: Alev kırmızısı, parlak kırmızılar Genellikle parlak canlı renkleri tercih eder, böylece enerjisini yansıtır. Her şeyin kusursuz olmasını ister.

BOĞA

İdeal renkleri: Açık pembe, pastel mavi, lila. Boğa kadını için iç çamaşırları alışverişi çok önemlidir. Giyiminde konfor onun için birinci sıradadır.

İKİZLER

İdeal renkleri: Açık ve orta tonda maviler ve pembeler İkizler kadınının kendine has bir çekiciliği vardır. Spor ve rahat seçimler tercih etse de çift karakterli özelliği onu giyim konusunda da değişken yapar.

YENGEÇ

İdeal renkleri: Beyaz, gümüş, uçuk gri Ev kadınları en çok bu burçtan çıkar. Nazik, sakin, çekingendir, gösterişi sevmez. Hediye seçimlerinde de sade ve romantik parçaları tercih eder.

ASLAN

İdeal renkleri: Lame, dore. Burçların en ateşlisi Aslan en iyi iç çamaşırı müşterisidir. Ceket içine giyilecek bustiyer veya dantel bir sutyen klas hediyelerden hoşlanan onu mutlu eder.

BAŞAK

İdeal renkleri: Krem, uçuk sarı Her şeyin en iyisini ister. Nefes alabilen, vücudu rahatsız etmeyen kumaşlar tercih edecektir.

TERAZİ

İdeal renkleri: Pembenin tonları, yavruağzı, pastel tonlar. Göze hitap eden her şeye düşkündür. Ev kıyafeti olarak saten pijamalar, gecelik takımlar ve bunlara uyum sağlayan çamaşır takımlar, onlar için ideal seçimler olacaktır.

AKREP

İdeal renkleri: Acı kahve, kırmızı, bordo, siyah Bir mekâna girdiğinde bakışları üzerine çeviren bir cazibeye sahiptir. Lüks ve gösterişi seven Akrep için korseler, jartiyerli külotlar, seksi kombinezonlar uygun seçimlerdir.

YAY

İdeal renkleri: Turkuvaz, Mor, koyu mavi Fantezileri zengin olan Yay kadını, iyi bir iç giyim müşterisidir.

OĞLAK

İdeal renkleri: Nefti, kahve. Minyon hatlara sahip olan Giyiminde daima kaliteyi tercih eder.

KOVA

İdeal renkleri: Karışık renkler. Hayli güzel ve çekicidir. Özel tasarım ürünler, el yapımı aksesuar ve işlemelerle süslü parçalar Kova kadını için kıyafet ve iç çamaşırı seçimlerinde tercih sebebidir.

BALIK

İdeal renkleri: Deniz mavisi, bebe mavisi, orta yeşil tonları Saten, kadife, ipek, kürk gibi kumaşlarla kendini mutlu hisseder.

 

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları