Güz dönemi makyaj trendleri

Mevsimlere görekadınların bakım ihtiyaçları değiştikçe buna göre moda ve trendler de değişiyor

GÜZELLİK Hit: 916 / Yorum: 0 / 11 Eylül 2013 10:06
Güz dönemi makyaj trendleri
-A +A

Kedigözü ile çekiciliğinizi arttırın

Kedigözü makyajı her zaman moda. Bakışlarınıza anlam katan ve çekiciliğinizi arttırmanızı sağlayan kedigözü makyajını her zaman kullanabilirsiniz. Güz döneminde en favori olacak kedigözü rengi mavi. Klasik olan siyah kedigözü makyajının yerini tek renkle aynı teknik kullanılacak. Evoria kedi gözü makyajı için Shiseido Automatic Fine göz kalemini, Physicians Formula’nın kirpiklere hacim katan ve uzatan serum ürünü Eye Booster 2-in-1 ve Loreal Paris Superliner Gel Intenza göz kalemini öneriyor.

Dudaklarda Fransız esintisi

Güz döneminde solgunlaşan doğaya tezat olacak şekilde canlı kırmızı renkte bir dudak farklılığınızı daha da belirginleştirebilir.Kırmızı dudaklar, tüm zamanların en seksi makyaj tekniğidir. Eskilerden beri sadelikleri ile göz dolduran Fransız kadınları için en önemli makyaj trendi olan kırmızı ruj her zaman moda. Ancak unutmayın, kırmızı ruj sürüyorsanız, göz makyajınız ve cilt tonunuzun hafif olması gerekir.

Makyajda trend renklerden biri olan mor bu güz her yerde karşımıza çıkacak. Evoria.com uzmanları sadece göz makyajında mor kullanılması gerektiğini belirtiyor. Dudaklarda mor, patlıcan ve mürdüm tonlarından uzak durmak gerekiyor. Evoria, dudaklarına farklı bir hava vermek isteyenlere, Chanel Rouge Coco Shine Monte Carlo No.62 rujunu, Shiseido Perfect Rouge Ruj RD415 Valentine model rujunu ve Clinique Chubby’nin nemlendirici kalem rujunu tavsiye ediyor.

Makyajınızda mor asaleti

Mor ve mürdüm tonlarında az kıyafetiniz olabilir ancak bu durum, mor ve mürdüm far kullanmayacağınız anlamına gelmiyor. Dışarıda geçirilecek bir gece için, en kolay uyum sağlayan göz farı tonudur. Küçük bir bronz kahveyle harmanlayarak kullanırsanız, bu güzün modasını yakalamış olursunuz. Evoria bunun için Shiseido’nun 3’lü göz farını, Lancome M305 mat göz farını ve Physicians Formula’nın 9 renk göz farını öneriyor.

Bu yıl trend parıltı

Altın, gümüş veya bronz hiç fark etmez, trend parıltı! Biraz cesaret edin ve parıltıları kullanın. Göz içinin bir köşesinde kullanabilirsiniz. Evoria.com’a göre; metalik göz farı yerine metalik ruj kullanarak farklı ve stil sahibi bir görünüm elde edebilirsiniz.

Cesur ve güçlü kaşlar

Kaş modasında kalın, cesur ve doğal duruş geri dönüyor. Evoria, hepsi başka yöne giden kaşlar istemiyorsanız, kaşlarınızın asiliğini kontrol altına almayı öğrenmeniz gerektiğini belirtiyor. Bunun için güzelce taranmış kaşlarınızı, renksiz rimelle sabitleyebilirsiniz. Güzel kaşlara sahip olabilimeniz için Evoria, Shiseido’nun BR602 natural kaş kalemini, Lancome Le Crayon Sourcils kaş kalemini ve Beyu kaş belirginleştiricisini öneriyor.

Doğallıktan vazgeçmeyen kadınlar

Minimalist makyaj da denilen bu akım, makyajda doğalı yakalamak felsefesi üzerine kuruludur. Evoria.com uzmanları; kusursuz bir cilde sahip olmak için, ağır makyaj yerine kusurları örterek hafif makyaj yapmayı tercih etmeniz gerektiğini vurguluyor. Doğal tonlarda astar, elmacık kemiklerini ortaya çıkaran bir allık, maskara ve dudak parlatıcısı ile doğallığı yakalayın. Evoria farklı yüzlere ve cilt renklerine uygun Physicians Formula Mood Rose Allık, Lancome Blush Subtil Allık ve Clinique Blushing Blush Allık kullanmanızı öneriyor.

Tırnaklarda sadelik

Bu yıl tırnaklarda doğal ve sade görünüm trend. Tırnaklar neredeyse ojesiz gibi görünecek. Evoria uzmanlarına göre; doğal tonlara en yakın olan ojeyi kullanmanız gerekiyor. Tırnak modasında şimdiden sadeleşmeye başlayın. Evoria tırnaklarına özen gösterenlere Color Club marka ojeleri, Sally Hansen Salon Manikür Serisi ojeleri ve doğal tırnak rengi görünümü için Zoya Tasha marka oje öneriyor.

Günlük yaşamlarında iyi görünmek ve iyi hissetmek isteyenler, dünyaca ünlü markaların en trend makyaj ürünlerine www.evoria.com’dan çok uygun fiyatlara sahip olabilir.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları